Marlon van Dijk

Managing director bij Sinzer

Marlon studeerde Bedrijfseconomie en Sociaal Ondernemerschap in Amsterdam en is sinds de start van Sinzer in 2008 in verschillende rollen (consultant, trainer, sales, marketing, business developer, etc.) betrokken geweest. Sinds 2012 is zij managing director van Sinzer, en biedt zij met het team advies en een software tool voor maatschappelijke impactmeting. Daarmee helpt zij organisaties hun maatschappelijke impact te begrijpen, strategieën te ontwikkelen om de impact te managen en ambities om te zetten in concrete acties.

Bij Sinzer geloven wij in een wereld waar organisaties er naar streven hun maatschappelijke impact net zo te verbeteren als het bedrijfsresultaat. Daarvoor is het belangrijk dat organisaties het meten van maatschappelijke impact net zo serieus nemen als het meten van de financiële prestaties. We zijn ervan overtuigd dat het meten van maatschappelijke impact meer is dan het schrijven van eenmalig rapport dat vervolgens in de la verdwijnt. Het managen van maatschappelijke impact moet een integraal onderdeel zijn van de dagelijkse operatie en strategie van iedere organisatie.

Met advies en het inzetten van onze Sinzer software tool voor impactmeting, helpen wij organisaties hun maatschappelijke impact te begrijpen, strategieën te ontwikkelen om de impact te managen en ambities om te zetten in concrete acties.