Social Impact Diner

2018

Social Impact Diner

De partners van Social Impact Day Noord worden uitgenodigd voor een eenmalig diner, op een geheime locatie in de buurt van Groningen. Tijdens dit diner schuiven enkel gasten aan die het voortouw willen nemen in Het Nieuwe Ondernemen, in de Betekeniseconomie, in de reis naar meer Sociaal Ondernemerschap in de regio Noord-Nederland.

Gasten

Partners hebben allen geïnvesteerd in Social Impact Day Noord. Mede namens hen was het zo’n fantastische dag. Dat geeft hen dan ook het recht om actief mee te denken over ‘hoe nu verder?’ en over ‘welke regionale verbindingen kunnen worden gelegd?’.

Twee bijzondere gasten tijdens het diner zijn de winnaar van de Social Impact Award 2017 Code Gorilla uit Emmen, en de publiekswinnaar van de Groningse Ondernemers Challenge Simon Kooistra. Als je het hebt over vooruitstreven, voorop gaan en niet denken maar doen: zij begrijpen het.

Waarom dit diner?

Laat het diner een vertrekpunt zijn voor het ontwikkelen van een gezamenlijke ambitie en het starten van een netwerk of ecosysteem voor het stimuleren van sociaal ondernemerschap; begeleid door culinaire hoogstandjes. Allen natuurlijk vegetarisch, soms zelfs veganistisch met als insteek bewogen, duurzaam en kleinschalig. Uiteraard werken we voor dit diner alleen samen met instellingen die eenzelfde missie hebben: niemand minder dan De Smaak van het Noorden verzorgt de catering, in samenwerking met jongeren van Lentis en De Culinaire Vakschool.

Locatie

De locatie is dit jaar het oude pand van de vliegschool Eelde, aan de Burgemeester J.G. Legroweg. Benieuwd naar de sfeer? Bekijk de foto’s!