Keynote Arjen Boekhold

Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely kiest er bewust voor om te werken in Ghana en Ivoorkust. Daar zijn de problemen ‘t grootst en dus willen we dáár impact maken.

Tony’s missie is samen 100% slaafvrij de norm in chocolade maken. Om dat te bereiken, volgen we onze routekaart. Maar hoe ver zijn we nou precies en hoeveel impact maken we eigenlijk? Goeie! Daarom hebben we er hard aan gewerkt om de stappen die we zetten nog duidelijker te maken en om ze te meten. Zo kun jij precies zien hoeveel impact Tony’s maakt. Op onze website zie je onze belangrijkste impactresultaten.

Bij Tony’s staat het eigen team op 1. Want alleen met de meest betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we onze missie behalen.

Arjen Boekhold, al bijna 7 jaar werkzaam bij Tony’s als “Cocoa Game Changer” , vertelt over hoe het bedrijf hun missie combineert met economisch succes. Als onderdeel van het kernteam van Tony’s heeft hij mede de groei vormgegeven van een klein chocolademerk tot marktleider in Nederland, waar alles in het teken staat van slechts één grootse missie: een einde maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Met waanzinnig lekkere chocolade geven ze het voorbeeld en laten ze zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan: door langetermijnrelaties en een eerlijke, transparante keten. Arjen vertelt over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daaraan bij kan dragen. Ook zal hij je meenemen in de uitdagingen van de snelle groei van Tony’s, Tony’s way of working, de internationale ambities en hoe deze altijd dienend zijn aan de missie van het bedrijf.

En eh, wie weet verlaat jij de zaal met een heerlijke Tony’s reep voor thuis.