Wát een dag!

Door Social Impact Day Noord op November 2, 2017

Wát een dag!

Social Impact Day Noord was indrukwekkend en drukbezocht, zat bomvol inspiratie en sloot feestelijk af!

Bij de aftrap van Linda Vermaat werd duidelijk: er zaten veel mensen met verschillende achtergronden in de zaal van het Groninger Forum. Ondernemende bezoekers die met een bepaalde verwachting naar de dag kwamen, of zich juist lieten verrassen. Het staat in elk geval vast, dat het een inspirerende dag was. Maar dat kón ook haast niet anders, met twee keien van keynotes (Ruud Koornstra en Camilla Marcus-Dew), koffie van Moyee, soep van Kromkommer, 15 verschillende verdiepingssessies in de vorm van themasessies, workshops, talkshows, werksessies, lezingen, een Open Podium, de uitreiking van de Social Impact Award én een gezellige netwerkborrel, bijgewoond door zo’n 200 bezoekers. Daarnaast werden concrete handvatten aangereikt, werden er brutale vragen gesteld en zochten mensen elkaar op om direct plannen te smeden.

De winnaars van de Social Impact Award hadden de hele dag in spanning gezeten, maar waren oh zo blij toen zij uiteindelijk de cheque in ontvangst namen:  van harte gefeliciteerd, CodeGorilla uit Emmen.

De foto’s, gemaakt door Joost Nuijten, kun je hier vinden. De aftermovie door RWC Media staat ook zeer binnenkort online.

Aan iedereen die op elke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het succes van deze dag: ontzettend bedankt!

Wat ons betreft is het nieuwe ondernemen nu écht begonnen. Wat ga jij vandaag doen?

Tot volgend jaar!
De SIDN-organisatie