Nieuwsbrief #7: En nu verder!

Door Social Impact Day Noord op October 29, 2018

Nieuwsbrief #7: En nu verder!

De foto’s van fotograaf Joost Nuijten staan voor je klaar op de website! Het voelt alsof we weer even in de Oosterpoort zijn en kijken met frisse zin naar de toekomst! Nogmaals dank dat je er was, of: bekijk wat je gemist hebt…

https://socialimpactdaynoord.nl/fotos-2018/

Klik hier voor de foto’s!

Impact Noord

Deze vereniging, die tijdens de bliksemsessies officieel werd gelanceerd, heeft een agenda waar je u tegen zegt. Er komen steeds meer events bij, zoals het Impact Spreekuur, elke eerste dinsdag van de maand. Hier kun je vragen stellen over (starten met) sociaal ondernemen, sparren over verschillende aspecten van je bedrijf en advies vragen. Geef de inspiratie van 17 oktober een vervolg!

We zijn benieuwd wat je ervan vond!

‘We waren echt samen. De DonutMarkt was een zeer goede toevoeging! Persoonlijke verhalen werken zo goed, komen zo binnen. Ik ben hyper, vol en zeer geïnspireerd naar huis gegaan.’

Eens met deze reactie? Juist een heel andere ervaring gehad? Help ons het event nog beter te maken, met jouw antwoord op drie korte vragen.

In de media

Wethouder Van der Schaaf gaf een van de aanwezige ondernemers een duwtje in de rug, en opende daarmee Social Impact Day Noord. Maar daar bleef het niet bij: de volgende dag pleitte de wethouder in het Dagblad van het Noorden voor een snelle ontwikkeling van Groningen als dé stad voor Sociaal Ondernemen.

En NoordZ vroeg Jan Willem Wennekes, mede-oprichter van Bries en initiatiefnemer van Social Impact Day Noord, vijf vragen over sociaal ondernemerschap.
Lees de hele nieuwsbrief hier terug of stuur ‘m door aan iemand die dit niet mag missen