Nieuwsbrief #6: Bedankt, het was fantastisch!

Door Social Impact Day Noord op October 19, 2018

Nieuwsbrief #6: Bedankt, het was fantastisch!

Het zit er op! Maandenlang stonden voorbereidingen in het teken van één dag: 17 oktober, de derde editie van Social Impact Day Noord. En nu kijken we terug, op een geslaagd evenement – dankzij de enthousiaste bezoekers en de geweldige sfeer!

Social Impact YEAR

Goed, het zit er op maar dat betekent niet dat het nu klaar is: de beweging leeft voort in Impact Noord! Deze vereniging werd tijdens de bliksemsessies officieel gelanceerd en is ontstaan vanuit de beweging van Social Impact Day. Op de website vind je evenementen die nu al op de agenda staan, en neem vooral contact op als jouw organisatie een project of event organiseert over Ondernemen met Impact!

And the winner is…

De jury had het er moeilijk mee, maar koos uiteindelijk voor het veelzijdige burgerinitiatief Coöperatie Klooster&Buren als winnaar van de prestigieuze Social Impact Award 2018! Anne Hilderink en haar man waren er erg blij mee – van harte gefeliciteerd!

Was jij erbij?

Zo ja, wat vond je ervan? Ben je geïnspireerd door de keynote speakers naar huis gegaan, heb je al nieuwe plannen in je hoofd en concrete afspraken met nieuwe contacten? Help ons het event nog beter te maken, met jouw antwoord op drie korte vragen.

#vraagherman

In het Dagblad van het Noorden kon je gisteren teruglezen over de keynote van Herman Wijffels. Hij was op zijn plek in Groningen en ‘blij met Donald Trump: “Hij maakt goed duidelijk dat zijn systeem niet meer kan, hij schept de weerstand die nodig is om te veranderen”.’ Het besef dat veranderingen nodig zijn, dringt steeds meer door.

 

Lees de hele nieuwsbrief hier terug of stuur ‘m door aan iemand die dit niet mag missen