Nieuwsbrief #4: waarom je naar Social Impact Day moet komen

Door Social Impact Day Noord op October 12, 2017

Nieuwsbrief #4: waarom je naar Social Impact Day moet komen

Benieuwd wat maatschappelijke impact voor jouw onderneming kan betekenen? En hoe je door te ondernemen met impact meer omzet, werkgelegenheid en innovatie kunt realiseren? Bestel dan nu je ticket voor Social Impact Day Noord!

Want, zoals Harm Post (voormalig directeur Groningen Seaports) zegt: “Wil je in de toekomst interessant zijn voor jonge, talentvolle mensen, dan moet je als bedrijf ook investeren in sociaal ondernemerschap.”

Steeds meer jong talent wil werken in een betekenisvolle organisatie, steeds meer consumenten verwachten meer dan alleen winst van ondernemers. Is jouw organisatie daar klaar voor?

Volgens Sieger Dijkstra is het “vanzelfsprekend is dat we naast de verantwoordelijkheid voor onze eigen organisatie ook een verantwoordelijkheid hebben voor onze omgeving. Ik laat me hierover op de Social Impact Day graag inspireren.”

Ben jij net als deze ondernemers graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen? Tijdens Social Impact Day krijg je alle kennis en inspiratie die je nodig hebt om mee te gaan in deze wereldwijde ontwikkeling, én ontmoet je een heleboel andere ondernemers die interessant kunnen zijn voor je netwerk.

Lees de hele nieuwsbrief hier!