Nieuwsbrief #4: De dag nadert…

Door Social Impact Day Noord op September 27, 2018

Nieuwsbrief #4: De dag nadert…

Met nog drie weken te gaan, is het programma bijna afgerond. We hebben een extra verrassing en kondigen, naast de Social Impact Award, nóg een bijzondere competitie aan. Of eigenlijk: een call to action. Tot en met 2 oktober zijn de reguliere tickets nog te verkrijgen, daarna gaan de Laatste Kaarten in de verkoop – dus bestel nu je ticket en wees erbij op 17 oktober 2018!

Interview Roebyem Anders

Keynote speaker Roebyem Anders zou met haar bedrijf Sungevity naar de beurs gaan en had niemand minder dan Leonardo DiCaprio bereid gevonden de gong te luiden. Maar het liep iets anders… In het interview met Roebyem lees je nog veel meer over haar ervaringen als sociaal ondernemer.

Hmmmm…!

We hebben niet alleen Bliksemsessies toegevoegd aan het programma, waar ondernemers in 10 minuten je hun bijzondere verhaal vertellen, maar ook een derde keynote speaker! Wie dit is? Hij is het toetje van de dag, en aan z’n voornaam (eigenlijk van het bedrijf) heb je misschien al genoeg…

The Chivas Venture

Met trots presenteren we een van onze partners: Chivas Venture. Ze geven ieder jaar maar liefst $1.000.000 weg aan sociale ondernemingen. Zoals ze het zelf noemen: ‘Het is geen wedstrijd, maar een call to action.’ Hiermee ondersteunen ze sinds 2014 meerdere sociale start-ups over de hele wereld. Aanmelden voor de 2019-editie kan nog t/m 31 oktober!

 

Lees de hele nieuwsbrief hier terug of stuur ‘m door aan iemand die dit niet mag missen