Nieuwsbrief #3: Inleiding Kees Klomp & de Social Impact Award

Door Social Impact Day Noord op August 22, 2018

Nieuwsbrief #3: Inleiding Kees Klomp & de Social Impact Award

Fijne zomer gehad? Tijd voor najaarsplannen: op 17 oktober kun je in De Oosterpoort niet alleen naar twee keynote speakers komen luisteren, maar wordt aan het begin van de dag een duidelijk kader geschetst voor de rest van de dag. Oh ja, en je kunt je nog steeds aanmelden voor de Social Impact Award!

Interview Kees Klomp

De derde spreker tijdens Social Impact Day is Kees Klomp, auteur van o.a. het Handboek Betekenisvol Ondernemen en actief binnen Betekeniseconomie Drenthe. We spraken hem over de uitdaging binnen de macro-economie, waar hij ook op in zal gaan tijdens zijn inleiding op de dag. ‘Het is toch belachelijk dat we een klimaatakkoord hebben waarin staat wat economisch haalbaar is om onze planeet te redden?’

Early bird tickets uitverkocht!

De Early Bird tickets niet meer te koop, helaas!  Vanaf nu bestel je een reguliere toegangskaart – maar uiteraard zijn deze tickets ook inclusief ontvangst, toegang tot het hele programma, een uitgebreid maar informeel diner en een netwerkborrel na afloop!

Social Impact Award

Voor de derde keer vindt tijdens Social Impact Day Noord de uitreiking plaats van de Social Impact Award – een stimuleringsprijs voor de meest veelbelovende, startende sociale onderneming van Noord-Nederland. De Award staat voor durf, innovatie, erkenning en aanmoediging. Winnaar CodeGorilla won vorig jaar een geldbedrag van 1.500 euro, een coachingstraject twv 10.000 euro (samengesteld door partners van de dag) én een hoop verdiende publiciteit. Hoe het nu met ze gaat? Kijk zelf maar!

De aanmeldingstermijn is verlengd tot 10 september, dus nomineer nu een bedrijf dat de Award dubbel en dwars verdient!

 

Lees de hele nieuwsbrief hier terug of stuur ‘m door aan iemand die dit niet mag missen