Neem je oude overhemd mee tijdens de Social Impact Day

Door Social Impact Day Groningen op November 1, 2016

Neem je oude overhemd mee tijdens de Social Impact Day

Kom je naar de eerste editie van Social Impact Day Groningen? Mooi! Wil je meteen aan het begin van de dag impact maken? Dat kan: neem een overhemd of blouse mee die je toch niet meer aanhebt, en laat er een Van Hulley boxershort van maken.

Je bespaart meteen zo’n 560 liter water en 700 gram CO2 uitstoot. Nog mooier: je draagt bij aan de vrouwen, die je boxer maken: ze doen werkervaring op en gaan samen naar school voor het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Sociaal, duurzaam en persoonlijk: dat is Van Hulley.

Dus duik in je kledingkast en neem een shirt mee op 9 november! Je krijgt 10% impactkorting en kunt ter plekke pinnen. Je ontvangt je boxer uiterlijk 1 december, ideaal voor een verantwoord sinterklaas- of kerstcadeau.

Zie ook Serie: Gronings Succes waarin Jolijn Creutzberg (Van Hulley) en Marco Agema (Friet van Piet) vertellen over de valkuilen en succesfactoren van sociaal ondernemen aan de hand van hun persoonlijke ervaringen.

Nog geen kaart voor Social Impact Day? Bestel dan nu je middagkaart en zet de volgende stap in ondernemen met meer maatschappelijke meerwaarde.