NCR Live Impact Day

Door Jan Willem Wennekes op December 28, 2016

NCR Live Impact Day

Leuk nieuws: NRC Live organiseert op 9 februari voor de tweede keer een Impact Day in Amsterdam. Het thema is Innoveren vanuit 'purpose' en als startup kun je je aanmelden voor een interessante pitchwedstrijd. Lees snel verder!

Leuk nieuws: NRC Live organiseert op 9 februari voor de tweede keer een Impact Day in Amsterdam. Het thema is Innoveren vanuit ‘purpose’ en de vooraankondiging vindt je hier: nrclive.nl/impactday/

Een nieuwe maatschappelijke realiteit daagt bedrijven uit om te veranderen. De consument van nu verbindt zich meer en meer aan duurzame merken. Of we het tipping point naar de nieuwe economie al bereikt hebben of niet, nu al onderscheiden winnaars op moeilijke markten zich door innovatiekracht te koppelen aan duurzame en sociale impact.

Op 9 februari laten topsprekers zien hoe je, met vallen en opstaan, de weg naar succesvol ondernemen met impact inslaat.

Hoe leid jij jouw organisatie naar duurzaam succes? Schaar je onder de koplopers en kom op 9 februari naar de NRC Live Impact Day. Meld je hier aan (vroegboekkorting tot 31 dec!)

Pitchwedstrijd voor innovatieve social startups

Wie wordt NRC Live Impact Startup van het Jaar? Tijdens Impact Day 2017 organiseert NRC Live, in samenwerking met Allianz en de World Startup Factory, een pitchwedstrijd voor startups met de meeste sociale of duurzame impact.

De winnaar van de pitchwedstrijd krijgt de titel NRC Live Impact Startup van het Jaar met een nieuwsbericht op nrclive.nl en ontvangt van Allianz een jaar ondernemersverzekeringen, speciaal op maat gesneden voor de onderneming. Daarnaast biedt World Startup Factory de winnaar de mogelijkheid gebruik te maken van 3 building-blocks van haar accelerator programma. Daaronder in ieder geval de New business booster, gericht op verbinding met tenminste 6 potentiële klanten en investeerders en twee zelf te kiezen building-blocks zoals sales, IP, investor readiness, prototyping of societal impact.

Lees op de NRL Live website hoe je je kunt aanmelden.