Nieuwsbrief #1: save the date, keynotes bekend, meld je aan voor de Social Impact Award

Door Social Impact Day Noord op September 14, 2017

Nieuwsbrief #1: save the date, keynotes bekend, meld je aan voor de Social Impact Award

Hij komt er weer aan: Social Impact Day Noord – hét evenement over sociaal ondernemen en maatschappelijke impact in Noord-Nederland, waar toonaangevende ondernemers en maatschappelijke organisaties spreken over hoe zij met hun bedrijf de wereld verbeteren. Na een geslaagde eerste editie in 2016, kun je weer voor een dag beleven vol informatie, inspiratie en wat ons betreft: actie!

De keynote speakers zijn inmiddels bekend: Camilla Marcus-Dew van The Soap Co. en Ruud Koornstra, groene innovator en eerste energiecommissaris van Nederland. Ook zijn de inschrijvingen geopend voor de Social Impact Award 2017: meld jouw eigen jonge, sociale onderneming aan of draag dat van een ander voor! Komende maand verschijnt steeds meer van het programma online.

Wil jij meer weten over sociaal ondernemen? Wil je handvatten voor jouw organisatie om stappen te zetten? Ben je op zoek naar een netwerk van innovatieve aanpakkers? Kom op naar Social Impact Day Noord op 1 november en laat je verrijken met concrete handvatten, kennis, contacten en inspiratie.

Lees hier de gehele nieuwsbrief terug of schrijf je direct in en mis geen enkele update.