Comité van Aanbeveling

Door Henriëtte Poelman op August 23, 2017

Comité van Aanbeveling

We stellen met trots aan je voor: de leden van ons Comité van Aanbeveling!

Deze maatschappelijke en sociaal ondernemers onderschrijven de doelstellingen van Social Impact Day Noord en dragen de organisatie een warm hart toe. De leden van het Comité zetten zich in voor sociaal ondernemen, vanuit verschillende achtergronden en met elk een eigen netwerk en expertise. Mede door hun inzet en aanbeveling hopen wij de kennis over en de slagkracht en ontwikkeling van sociaal ondernemen in Noord-Nederland te vergroten.

Het Comité van Aanbeveling van Social Impact Day Noord bestaat uit:

Jolijn Creutzberg

Oprichter en CEO van Van Hulley. Studeerde Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen, werkte in Milaan in de internationale handelswereld en maakte in 1994 de stap naar ondernemerschap met Projectbureau Creutzberg. Richtte in 2012 Van Hulley op. Deze duurzame en sociale onderneming recyclet jouw versleten overhemd tot een persoonlijke boxershort, gemaakt door vrouwen die anders moeilijk aan de slag komen. Anderhalve dag per week volgen zij een opleiding om hen na een jaar met kennis, werkervaring en zelfvertrouwen een plek in de arbeidsmarkt te geven.

Elly Pastoor

Maatschappelijk ondernemer: sinds jaar en dag aanjager en ontwikkelaar van sociale en duurzame innovatieve projecten, met name gericht op groepen in achterstandsposities. Thans part-time wethouder in de gemeente Grootegast met o.a. de portefeuilles Sociale Zaken, Economische zaken, Armoedebeleid, Participatiewet en arbeidsmarktbeleid en Dorpenbeleid. Mede-initiator Social Impact Day Groningen 2016. Verder o.a. mede-initiatiefnemer van de Culinaire Vakschool Groningen en actief als toezichthouder en bestuurslid in diverse maatschappelijke organisaties.

Jellie Tiemersma

Actief als toezichthouder, commissaris, bestuurslid/voorzitter en politica, o.a. bij Friese welzijnsinstelling Wellzo, bij het landelijke Kenniscentrum voor emancipatie en Vrouwengeschiedenis Atria, bij Bartimeus, Centrum Tumba (o.a. het Anti-Discriminatiebureau) en voorheen bij de gemeenten Groningen en Nieuwegein. Gaat met haar bedrijf Personal Too in op maatschappelijke vraagstukken van deze tijd: tijden veranderen, net als ideeën over werk, organisaties en leiderschap. Standaard oplossingen voldoen niet meer, de menselijke maat is belangrijker dan ooit.