Open podium: Speed coaching

In deze omgekeerde sessie zitten de experts in de zaal en staan de ondernemers op het podium! Welke vraag leg jij voor aan ons team van experts met ondernemerservaring, een groot netwerk of kennis van wetgeving? Geef je op!

Al maanden bezig met een bepaald aspect van sociaal ondernemen? Zit je vast in de ontwikkeling van een verdienmodel? Is er een brandende kwestie waar je maar niet uitkomt?

Tijdens deze omgekeerde sessie mag jij als bezoeker op het podium plaatsnemen, terwijl de experts in de zaal zitten. Ervaren (sociaal) ondernemers, adviseurs en beleidsmakers zitten klaar om advies te geven en mee te denken. Vanaf het podium leggen ondernemers een concreet probleem voor, waarop de zaal kan antwoorden. Hoe duidelijker de vraag is uitgewerkt, hoe gerichter de hulp: in één klap advies, tips en tricks van diverse experts uit verschillende hoeken. Een soort speeddate meets dragon’s den – en in plaats van één-op-één ontmoet je in deze sessie één-op-veel!

Welke vraag leg jij voor aan ons team van experts met ondernemerservaring, een groot netwerk of kennis van wetgeving? Geef je op bij het bestellen van je kaart!

Er is voor deze speed coaching slechts een beperkt aantal plaatsen op het podium beschikbaar. Ook vindt er een selectie plaats na aanmelding. Hierover ontvang je voorafgaand aan de Social Impact Day apart bericht van ons.

Dit onderdeel is gericht op: start-up, zzp, mkb

Het open podium duurt 45 minuten.