De Culinaire Vakschool: een sterk staaltje samenwerking

Door Social Impact Day Noord op October 18, 2017

De Culinaire Vakschool: een sterk staaltje samenwerking

“Het leuke van social impact is dat je moet samenwerken, anders krijg je het niet voor elkaar.”

Paul Rodenberg, mede-oprichter van de Culinaire Vakschool Groningen, baalt ervan als mensen niet begrijpen dat ze geld nodig hebben om dit soort werk uit te voeren. “Je moet gewoon een keer langskomen en mij dan volgen, als ik aan het werk ben.”

De Culinaire Vakschool Groningen leidt mensen die tussen wal en schip zijn geraakt op tot kok, zodat ze na een traject van ongeveer een half jaar of een jaar met een glimlach de deur uitgaan en een diploma hebben. Onderstaand filmpje is van vorig jaar, maar daarom niet minder inspirerend. Paul Rodenberg en zijn leerlingen leveren wel een smakelijke bijdrage aan het exclusieve Social Impact Diner op 23 november!

(Foto:  LS Fotografie voor de Groningse Ondernemers Challenge)